hacker-04
  Fjal te urta shipe
 
.gur gur bëhet mur 2.shtëpija me dy te kqija duhani dhe rakija 3.ma mir ne kashten tane se ne pamuk te huaj 4.shqiptari kado qe shkon vendin e vet se harron 5.duaje atdhen si shqiponja folen 6.guri ne ved te vet peson më rënd 7.kush kërkon gjen,kush renkon vdes 8.kush kerkon gjen,kush renkon vdes 9.ku ka mjalt ka miza 10.kush ja bë gropën tjetrit vet bie branda. 11.ku ka lëvizja ka bagëti 12.iku e shumta iku e pakta 13.gjuhë e embël buza gaz 14.mishu të piqet e helli te mos digjet 15.thesi bosh s'qendron dot ne këmb 16.mendja s'ësht ne mosh po në kok 17.ari s'ndryshket 18.ai që nxiton mbetet ne udhë] 19.kush han ni moll ne dit shka pse shkon te mjeku ne vizit 20.libri eshtë miku më i mir 21.kali huaj te len ne balt 22.të bukrën e duan të gjith 23.sot mua nesër ty 24.paraje e bardh për dit të zezë 25.mjeri ai qe shpenzon me shum sesa fiton 26.bëje te mirën hidhe në det 27.miku i vjetër s'bëhet armik 28.me durim behet cdo punë 29.të kërkova ne qiell e të gjeta ne tokë 30.mat njëmijë herë e prit një herë View High Resolution Order Prints & Gifts
 
  Today, there have been 20 visitors (77 hits) on this page! hacker-04  
 
hacker-04
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free